Royal Dutch Flooring

Royal Dutch Flooring

Wij zijn exclusieve dealer van Royal Dutch Flooring. Onlangs is de hele collectie vernieuwd en aangevuld met de prachtige lijn Royal. In de maand Juni krijgt u 10% korting op alle Royal Dutch vloeren.

Dutch Vintage

Dutch Vintage

Dutch Vintage zijn vloeren waarin ambacht herleeft, het hand geschraapte oppervlak geeft de vloer een authentiek uiterlijk. Door de variatie van natuurlijke tinten is de Dutch Vintage toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.

Vanaf € 79,50
Royal Dutch Flooring Classic

Royal Dutch Flooring Classic

Dutch Classic legt de basis van Royal Dutch Floor. Door een brede keuze van egale natuurtinten, 3D finishing en hoogglans lakken, past de Dutch Classic perfect in ieder interieur. De Dutch Classic is ook verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen.

 

Vanaf € 69,95 per m2
Royal Dutch Castle

Royal Dutch Castle

Dutch Castle kenmerkt zich door zijn stoere, natuurlijk verweerde uiterlijk. Door een uniek procedé is de Dutch Castle een vloer in de meest pure vorm. Deze collectie wordt afgewerkt in allerlei aardse tinten die tot stand komen door het manipuleren van het eiken. Met de Dutch Castle haalt u het gevoel van een eeuwenoude vloer in huis welke ook warmte brengt in een moderne woning.

Vanaf € 83,50 per m2
Royal Dutch Character

Royal Dutch Character

Andere lijn van Royal Dutch is de lijn: Character. Dutch Character is de meest robuuste vloer uit de Royal Dutch Floor collectie. Hierbij worden alle eigenschappen van het eiken door de elegant uitgesleten scheuren en noesten worden benadrukt. Dutch Character geeft de indruk dat dit hout jarenlang op zee heeft doorgebracht waardoor het op echt drijfhout lijkt en daardoor goed tot zijn recht komt in een oud landhuis of bruin café.

Vanaf € 74,95
RDF Design

RDF Design

Dutch Design is door zijn strakke oppervlakte behandeling een moderne vloer met diepte. Door de variatie aan kleuren heeft dit typisch Nederlands product de grens al overschreden van Penthouse in New York tot boerderij op het Frans plattegrond. Ook de Dutch Design is verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen. De Royal Dutch vloeren zijn custom made. Indien u breder wilt is dit mogelijk.

Vanaf € 79,95 per m2
Terug naar overzicht