Bauwerk AANBIEDING FARINA

Het aanbod aan Bauwerk parket mag niet ontbreken in Amsterdam als het gaat om vloeren. Dat vloeren bepalend zijn voor de sfeer en de uitstraling in huis zal u niet verbazen. In dat opzicht zijn ze niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de basis van uw interieur. Zowel op esthetisch als praktisch vlak hebben we het over een woonelement dat een directe werking heeft op uw inrichting. Een gebrek aan keuzes heeft u niet als het gaat om uw vloeren. Maar vanuit alle opties die u open staan is een van de meest traditionele vormen nog steeds het meest populair. We hebben het dan over parket en ook hierin heeft u alle keuze. Waaronder het topmerk Bauwerk parket voor u in Amsterdam. Ook deze vloeren worden u aangeboden met alle keuze in onder andere verschillende kleuren. Daarnaast hebben deze vloeren intrinsiek al de nodige voordelen. Dit geldt helemaal als u de keuze maakt voor Bauwerk parket in Amsterdam. De juiste leverancier en degene die perfect voor u legt is het enige wat u dan nog nodig heeft.

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ten Dam Vloeren. Als het gaat om vloeren zijn wij het adres voor u. Het begint met een breed assortiment en passend advies, en eindigt met een perfecte legging.

Bauwerk parket Amsterdam

Alle keuze voor uw Bauwerk parket in Amsterdam

De keuze voor Bauwerk parket in Amsterdam is voor de hand liggend als u de voordelen daarvan weet te onderkennen. Parket heeft in zichzelf al zeer veel voordelen en dit merk weet ze nog eens te benadrukken. De uitstraling is onmiskenbaar. Het gaat om een oprechte, natuurlijk charme die nergens misstaat. De keuze voor dit merk is daarnaast verantwoord. Het hout is afkomstig uit wouden waarmee op een duurzame wijze wordt omgegaan. Er wordt nooit meer gekapt dan dat er terug groeit. Het gaat hier om een echt natuurproduct. Dat betekent dat iedere plank een eigen tekening heeft. Geen vloer is hetzelfde. Ieder Bauwerk parket voor u in Amsterdam is werkelijk uniek.

Natuurlijk bieden wij nog veel meer verschillende merken. U kunt bijvoorbeeld denken aan Royal Dutch Flooring of Beemster vloeren. Welke keuze u ook maakt, het gaat bij ons altijd om een zeer hoge kwaliteit. Weet u niet goed welke keuze u het beste kunt maken tussen bijvoorbeeld Dutch Flooring of Beemster vloeren? Wij staan u ook bij met passend advies.

De juiste vloer voor uw situatie

Of u nu kiest voor Bauwerk parket in Amsterdam of Beemster vloeren, bij ons zit u altijd goed. Als een echt familiebedrijf met decennia aan ervaring onderkennen wij het belang van tevreden klanten. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor onder meer nazorg. Als uw bestaande vloer bijvoorbeeld beschadigd is kunnen wij deze voor u repareren. Wij bieden een totaalpakket als het gaat om uw vloeren.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze winkel.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl


Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend


Bauwerk parket Amsterdam | Ten Dam Vloeren

Bauwerk parket Amsterdam Bauwerk parket Amsterdam Bauwerk parket Amsterdam