Quickstep

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

  1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
  2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars
  3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
  4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

Waarom je van laminaat zult houden!

Onderhoudsvriendelijk

Met Quick-Step laminaat kost het je nauwelijks moeite om je vloer netjes en schoon houden. In combinatie met de juiste ondervloer en met zwevende plaatsing zijn de laminaatvloerplaten ook perfect geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling.

Tot 10 keer beter bestand tegen krassen

De gepatenteerde, beschermende Scratch Guard bovenlaag zorgt ervoor dat je jarenlang genot zult hebben van de mooie, natuurlijk uitziende vloer. Dankzij deze ultraresistente laag is Quick-Step vloerbekleding in laminaat tot wel tien keer beter bestand tegen microkrassen.

Uitstekende schokbestendigheid

De kern van onze laminaatvloerbekleding bestaat uit een kwalitatieve vezelplaat met hoge dichtheid (high density fibre board - HDF). In combinatie met de Scratch Guard bovenlaag biedt dit de best mogelijke bescherming voor je vloer tegen schade door vallende voorwerpen, hoge hakken ...

Drank gemorst? Geen paniek!

De waterbestendige, gelijmde basisplaat en de treksterkte van onze kliksystemen bieden uitstekende spatwaterbescherming tegen vocht op het oppervlak.

Massief geluid voor een aangename omgeving

De kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en maken in combinatie met een Quick-Step ondervloer een massief, aangenaam geluid.

Geen verkleuring

Durf je je meubelen niet goed te verplaatsen omdat je vreest voor verkleuringen op de vloer? Met de Quick-Step laminaatvloeren kun je met een gerust gemoed talloze keren de meubelen herschikken. Onze vloeren behouden jaar na jaar hun originele kleur als ze worden blootgesteld aan normale niveaus van (zon)licht.

Permanent antistatisch

Elke Quick-Step vloer is behandeld met een antistatisch oppervlak. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken om irritante elektrostatische ontladingen. Meer nog: dankzij deze behandeling trekt je vloer aanzienlijk minder stof aan dan andere vloeren.