Royal Dutch Flooring

Ten Dam Vloeren is exclusief dealer van het merk Royal Dutch Floor. Dit oer Hollandse, custom made product, met z'n oorsprong in het Brabantse Tilburg is een aanrader! Alle denkbare uitvoeringen, kleuren en behandelingen zijn mogelijk. Van een brede plank tot een super brede plank tot aan het plaatsen van een grote behandelde visgraat parketvloer zijn o.a. de mogelijkheden.

Alle vloeren van Royal Dutch Floor zijn geschikt voor op vloerverwarming, zowel op hoofd- als bijverwarming. Ook zijn de parketvloeren van Royal Dutch Floor geschikt op vloerverwarming in combinatie met vloerkoeling. Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden? Kom naar onze showroom en wij laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Royal Dutch heeft diverse collecties zoals Classic, Castle, Design, Character & Vintage

Dutch Classic legt de basis van Royal Dutch Floor. Door een brede keuze van egale natuurtinten, 3D finishing en hoogglans lakken, past de Dutch Classic perfect in ieder interieur. De Dutch Classic is ook verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen.

Dutch Castle kenmerkt zich door zijn stoere, natuurlijk verweerde uiterlijk. Door een uniek procedé is de Dutch Castle een vloer in de meest pure vorm. Deze collectie wordt afgewerkt in allerlei aardse tinten die tot stand komen door het manipuleren van het eiken. Met de Dutch Castle haalt u het gevoel van een eeuwenoude vloer in huis welke ook warmte brengt in een moderne bungalow.

Dutch Design is door zijn strakke oppervlakte behandeling een moderne vloer met diepte. Door de variatie aan kleuren heeft dit typisch Nederlands product de grens al overschreden van Penthouse in New York tot boerderij op het Frans plattegrond. Ook de Dutch Design is verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen.

Dutch Character is de meest robuuste vloer uit de Royal Dutch Floor collectie. Hierbij worden alle eigenschappen van het eiken door de elegant uitgesleten scheuren en noesten worden benadrukt. Dutch Character geeft de indruk dat dit hout jarenlang op zee heeft doorgebracht waardoor het op echt drijfhout lijkt en daardoor goed tot zijn recht komt in een oud landhuis of bruin café.

Dutch Vintage zijn vloeren waarin ambacht herleeft, het hand geschraapte oppervlak geeft de vloer een authentiek uiterlijk. Door de variatie van natuurlijke tinten is de Dutch Vintage toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.