Floorify PVC vloeren Purmerend

MOOI EN MAKKELIJK

Floorify rigide pvc vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak.

Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 

Als het gaat om vloeren, dan mag het aanbod aan Floorify Rigide PVC vloeren voor u in Purmerend niet ontbreken. Uw vloeren zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw interieur. Ze zijn daarmee letterlijk en figuurlijk de basis van uw inrichting. Een woonelement dat een duidelijke uitwerking heeft op zowel het esthetische als praktische vlak. U heeft dan ook de nodige opties als het gaat om de invulling hiervan. 

INNOVATIEVE RIGIDE PVC VLOEREN

Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem.

Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer enzovoort.

Zoekt ook een partner die het leggen van deze vloeren professioneel voor u aanpakt?

Dan bent u bij ons, Ten Dam Vloeren in Purmerend, aan het juiste adres. Wij bieden u alles als het gaat om PVC vloeren, maar ook hout, laminaat, vinyl en tapijt. Alle keuze vanuit een divers assortiment, het leggen daarvan en de nazorg waar nodig, u vindt het bij ons.

ALS EEN VIS IN HET WATER

Floorify rigide pvc vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.

Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

watervast

watervast

HELEMAAL WATERVAST, TOT IN DE KERN

Floorify rigide pvc vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

ZO COMFORTABEL DAT JE ER STIL VAN WORDT

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de

geluidsabsorberende Floorify rigide pvc vloer en Comfort-ondervloer creëert een zacht loopvlak én een akoestische laag.

Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer.

HEEL STIL

Je Floorify rigide pvc vloer absorbeert het geluid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat dat door zijn hoge oppervlaktespanning een trommel effect genereert en het geluid gaat reflecteren. Geen last van vervelend tikgeluid met je Floorify vloer !

comfortable

WARM

Floorify rigide pvc vloeren nemen net als echt hout heel snel de omgevingstemperatuur aan. Daardoor voelen ze aangenaam warm aan en nodigen ze uit om ze met blote voeten te bewandelen. Geen last van koude voeten zoals bij keramische tegels of laminaat, als je 's ochtends uit bed of uit de douche komt!

 

Ook voor andere topmerken

Wij zijn de aanbieder van Floorify PVC vloeren voor u in Purmerend. Maar ook andere merken, zoals VivaFloors, Quick-step, Bodiax, Douwes Dekker, Moduleo, Coretec & Montinique komt u bij ons uitgebreid tegen. Als een echt familiebedrijf staan wij voor u klaar met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en een ambachtelijke werkwijze.

Van het leggen van vloeren tot het geven van advies, wij doen het voor u. Ook voor reparaties en renovaties van uw vloeren zijn wij het adres voor u.

Kom dus langs in onze winkel. Heeft u nog vragen, neem dan contact op. We staan voor u klaar.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl

 

Floorify Amsterdam - Floorify PVC Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend - PVC vloeren Purmerend -  Floorify vloeren Purmerend 

 

Floorify PVC vloeren Purmerend | Ten Dam Vloeren

Floorify Purmerend Floorify vloeren Purmerend Floorify Purmerend