Mart Visser Vloerkleden in Purmerend

Vloerkleden maken uw huis nog gezelliger en geven bovendien een warme uitstraling aan uw interieur. Ten Dam Vloeren heeft een zeer uitgebreide collectie vloerkleden. Van exclusieve, handgeknoopte patchwork tapijten uit de Mart Visser, Frans Molenaar, Het Kleed, Lifestyle, HG en Brinkercarpets collectie, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn, van fel gekleurde patchwork karpetten tot extra grote warme wollen vloerkleden. 

De Nederlandse vloerkledenfabrikant Karpi presenteert in samenwerking met couturier Mart Visser een nieuwe collectie vloerkleden. Onder het label 'Mart Visser Carpets' wordt een keuze geboden uit 8 soorten karpetten. Een serie abstracte schilderijen van de kunstenaar vormde de basis voor de designs. De betaalbare en handgemaakte vloerkleden zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 155x230 cm en 200x290 cm. Het kleurenpalet varieert van lichtgrijs tot indigoblauw. De hoogpolige karpetten in uni kleuren zijn er in standaard maten en kunnen ook op maat gemaakt worden; zelfs in een ronde uitvoering. Daarbij is er een keuze uit twaalf kleuren; ingetogen of juist fel. Ook zijn er grote, bijpassende kussens.

Mart Visser karpetten

Wat zijn uw wensen?

Wij hebben een zeer ruim assortiment. In de winkel vindt u diverse karpetten van o.a. Mart Visser karpetten collectie en kleurstalen op groot formaat. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Wij onderkennen dat tevreden klanten de basis zijn van ons succes. Daarom doen wij er alles aan om u van een perfecte vloer, kleed of accessoires te voorzien. U kunt bij ons ook terecht voor advies, ook als u zelf wilt gaan leggen. Ook wat betreft onderhoud weten wij hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Komt u ook langs in onze winkel.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl


Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend - Mart Visser Purmerend - Het KLEED op maat Purmerend -

 

Mart Visser vloerkleden Purmerend | Ten Dam Vloeren

Mart Visser Purmerend Mart Visser Purmerend Mart Visser Purmerend