Laminaatvloeren

Laminaatvloeren, een betaalbaar alternatief!

Laminaatvloeren vallen onder de categorie kunststof vloeren. Kunststof vloeren zijn geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die u in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden. Al onze PVC en laminaatvloeren hebben een natuurlijke uitstraling van hout, steen en/of marmer. Een toonbeeld van volmaaktheid die warmte en comfort uitstraalt en u het gevoel geeft van een massief houten vloer of kwalitatieve tegel.

Ontdek de voordelen!

Kunststof vloeren hebben vele voordelen. Ten eerste zijn laminaatvloeren bijna niet van echt hout of steen te onderscheiden en hebben een voelbare structuur. Ook kunt u dit type vloeren zonder problemen op vloerverwarming plaatsen. Daarnaast zijn laminaatvloeren zeer gemakkelijk in onderhoud. Tot slot hebben alle kunststofvloeren die wij ins ons assortiment voeren een uiterst hoge levensduur.

Ruim assortiment

Ten Dam Vloeren heeft een ruim assortiment in laminaatvloeren in verschillende soorten en de meest uiteenlopende uitvoeringen. U hebt een ruime keuze als u kiest voor een laminaatvloer van Ten Dam Vloeren. Omdat wij kwaliteit net zo belangrijk vinden als u werken wij enkel met absolute topmerken van superieure kwaliteit waaronder o.a. Quick Step, Douwes Dekker, Balterio, Yourfloor en onze eigen huismerk.

Graag vertellen wij u er meer over!