Click PVC Visgraat van Layred
zaterdag 20 augustus 2022

Click PVC Visgraat van Layred

Met diverse hout- en steendessins, planken en tegels in verschillende formaten en een hoeveelheid aan kleuren om uit te kiezen, heeft de Moduleo LayRed collectie al heel wat te bieden. Daar komt nu een extra optie bij: visgraat.

De renovatievriendelijke LayRed collectie ziet er levensecht uit en voelt ook zo aan. Een selectie van 5 bestaande houtdessins in 12 unieke kleuren is nu beschikbaar als visgraatvloer. Van elegant tot uitgesproken levendig en van licht tot donker, er is een kleur voor elk interieur. Door de embossed-in-register techniek komen de kleinste details van elk dessin tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien en voelen.

De visgraat planken zijn waterbestendig en door een beschermlaag nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen.

Wanneer de vloer goed wordt onderhouden geeft Moduleo een levenslange garantie op LayRed.

Terug naar overzicht