Bauwerk Parket Purmerend

Ontdek een nieuw niveau van realisme in vloeren

Wicanders Wise viert een belangrijke mijlpaal en met trots introduceren we een 100% PVC-vrij productportfolio, waarmee we onze niet-aflatende toewijding aan duurzaamheid en milieubewust ontwerp demonstreren.

Met onze nieuwe digitale printcollectie biedt Wicanders Wise een breed scala aan natuurlijke producten, met een uitzonderlijk niveau van realisme, tot leven gebracht door middel van geavanceerde technologie.

Voel de ingewikkelde textuur van hout en de zachtheid van steen – elke knoop en nerf is zorgvuldig ontworpen en gerepliceerd in een voortreffelijke selectie van beelden die de zintuigen zullen tarten.

Ontdek onze nieuwste collecties, 100% PVC-vrij, 100% realistisch en 100% aangedreven door het ongeëvenaarde comfort van kurk.


- Natuurlijke prestaties
- Ongekend realisme met natuurlijke textuur
- Onbeperkte ontwerpmogelijkheden
- Premium kurkcomfort
- Negatieve koolstofbalans
- Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen
- Zeer resistent en uitzonderlijk duurzaam
- Geschikt voor alle residentiële en commerciële ruimtes

Ook voor andere topmerken

Wij zijn de aanbieder van Wicanders Wise voor u in Purmerend. Maar ook andere merken, zoals Boenvloeren, Real Dutch, Parky of Boerderij delen in heel veel kleur mogelijkheden, komt u bij ons uitgebreid tegen. Als een echt familiebedrijf staan wij voor u klaar met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en een ambachtelijke werkwijze.

Van het leggen van vloeren tot het geven van advies, wij doen het voor u. Ook voor reparaties en renovaties van uw vloeren zijn wij het adres voor u.

Kom dus langs in onze winkel. Heeft u nog vragen, neem dan contact op. We staan voor u klaar.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl

 

Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend

 

Wicanders Wise kurk Purmerend | Ten Dam Vloeren

Wicanders wise - Wicanders Wise - Wicanders Wise kurk