Pvc laminaat Purmerend

Bent u voor uw woning in Purmerend geïnteresseerd in een PVC laminaat vloer? Een groot aanbod aan deze vloeren vindt u bij Ten Dam Vloeren, gevestigd in Purmerend. Dat niet alleen, wij beschikken ook over de vaardigheden om deze vloeren vakkundig te leggen. Overigens is een PVC laminaat vloer door veel mensen in Purmerend ook prima zelf te leggen. Het handige kliksysteem en het feit dat PVC laminaat makkelijk te snijden is zorgen voor veel leggemak. Het tarief om de vloer door ons te laten leggen is echter zeer gunstig. Hebt u weinig tijd of wilt u verzekerd zijn van een perfect resultaat, dan staan wij voor u klaar.

Kies uit een uitgebreide collectie PVC vloeren, waaronder vloeren van het topmerk Moduleo. Dit merk heeft zoveel keuze qua motieven dat er voor iedere smaak een mooie vloer te vinden is.

PVC laminaat Purmerend

De voordelen van PVC laminaat voor u in Purmerend

Laminaat bestaat al langer, maar PVC laminaat voor uw vloer in Purmerend is een relatief nieuwe uitvinding. Een PVC vloer heeft diverse voordelen boven traditioneel laminaat. Tegelijkertijd bent u minder geld kwijt dan aan een volledig houten parketvloer.

Een PVC laminaat vloer in uw woning in Purmerend heeft een geluiddempende werking. Ook is PVC warm en comfortabel aan de voeten en is het materiaal geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal is ook sterk en gaat lang mee. Komt het toch voor dat een strook beschadigt, dan is het vanwege het kliksysteem gemakkelijk te vervangen. PVC is ook gemakkelijk te reinigen. Het is minder gevoelig voor water dan traditioneel laminaat. Een verlijmde PVC vloer is prima geschikt voor uw vochtige ruimtes.

PVC laminaatvloeren zijn verkrijgbaar met allerlei houtprints van hoge kwaliteit. Samen met de zichtbare en voelbare structuur bootst dit het uiterlijk van hout heel goed na.

Kies uit ons ruime aanbod aan PVC laminaat vloeren

Voor een groot assortiment aan PVC laminaat vloeren hoeft u uw woonplaats Purmerend niet te verlaten. Breng een bezoekje aan Ten Dam Vloeren en bekijk onze collectie aan vloeren. Ons personeel staat klaar om u rond te leiden en voor te lichten.

Ten Dam Vloeren is een familiebedrijf dat al meerdere generaties lang bestaat. Wij staan voor eigentijdse collecties en ambachtelijk vakmanschap. Onze kennis stelt ons in staat om u betrouwbaar en deskundig van advies te kunnen voorzien. Wij helpen u graag om bij de ideale PVC laminaat vloer voor uw huis in Purmerend uit te komen. Vervolgens kunt u deze vloer zelf leggen of dit door onze vakmensen laten doen. Wij hanteren gunstige tarieven, waarvoor wij uw vloer perfect leggen, zonder storende onregelmatigheden.

Kom dus langs in onze showroom voor een uitgebreide blik op onze collectie en betrouwbaar advies. Wij helpen u graag de ideale PVC vloer te vinden, waar u talloze jaren mee kunt doen.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl

 

Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend

 

PVC laminaat Purmerend | Ten Dam Vloeren

PVC laminaat Purmerend PVC laminaat Purmerend PVC laminaat Purmerend