Visgraat parket Purmerend

Wilt u ook prachtig visgraat parket in Purmerend? Er is eigenlijk niets zo belangrijk voor de sfeer en stijl van uw interieur als de vloer. Deze mag dan ook zowel letterlijk als figuurlijk gezien worden als de basis van uw inrichting. De vloer speelt zowel een rol op het esthetische als praktische vlak. U weet waarschijnlijk wel dat u zeer veel keuze heeft voor verschillende vloeren. Maar de keuze voor een visgraat parket voor u in Purmerend is misschien wel de meest voor de hand liggende. We hebben het hier namelijk over een prachtig design dat in geen enkele woning of kantorenpand misstaat. Het is natuurlijk wel van groot belang dat de vloer van een hoge kwaliteit is. En dit geldt ook voor het leggen daarvan, in het bijzonder bij een visgraat parket voor u in Purmerend.

Daarvoor bent u bij Ten Dam Vloeren aan het juiste adres. Wij bieden u de mooiste vloeren aan onder de beste voorwaarden. Al onze producten zijn gemaakt door bekende en bewezen fabrikanten. Daarnaast staat een team aan professionele vakmensen voor u klaar om uw vloeren perfect te leggen. Dit maakt van ons de partner om uw visgraat parket in Purmerend te verwezenlijken.

Visgraat parket Purmerend

Alle keuze voor uw visgraat parket in Purmerend

Een visgraat parket voor u in Purmerend valt bij ons onder de categorie traditionele vloeren. Deze vloeren staan ook bekend onder de naam tapisvloer. We hebben het hier over vloeren waar echt vakmanschap bij komt kijken. De aanleg van deze vloeren is onderhevig aan ambachtelijke kwaliteiten. Ze worden opgebouwd vanuit een ondervloer. Deze wordt opgemaakt van materialen als mozaïek of spaanplaat. Daarbovenop komen stroken van massief hout met een dikte van 6 tot 8 mm. Deze worden verlijmd en genageld. De spijkergaatjes zijn natuurlijk geen mooi gezicht. Daarom worden ze daarna dichtgestopt, geschuurd en afgewerkt naar keuze met lak, olie of hardwax.

Deze werkwijze is ideaal om patronen mee te leggen. Dat betekent dat u naast de keuze voor een visgraat parket in Purmerend nog veel meer keuzes heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan de Hongaarse punt, blokmotieven of de bourgognevloeren. Door gebruik te maken van moderne technieken is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een familie- of bedrijfslogo aan te brengen.

Wat zijn uw wensen?

Wij beschikken over alle middelen om uw ideale vloer te realiseren. Benader ons met uw ideeën en wij zorgen voor de realisatie ervan. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Wij onderkennen dat tevreden klanten de basis zijn van ons succes. Daarom doen wij er alles aan om u van een perfecte vloer te voorzien. U kunt bij ons ook terecht voor advies, ook als u zelf wilt gaan leggen. Ook wat betreft onderhoud weten wij hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Komt u ook langs in onze winkel.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl


Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend


Visgraat parket Purmerend | Ten Dam Vloeren

Visgraat parket Purmerend Visgraat parket Purmerend Visgraat parket Purmerend