Houten vloer Purmerend

Maakt u de keuze voor een houten vloer in Purmerend of zoekt u advies voor een al bestaande vloer? De vloer is in letterlijke en figuurlijke zin de basis van uw interieur. Het is een woonelement dat van groot belang is op zowel het praktische als esthetische vlak. Dat u daarvoor zeer veel keuze heeft is natuurlijk mooi meegenomen. Maar nog steeds weegt er weinig op tegen de populariteit van een houten vloer voor u in Purmerend. En ook als uw keuze op dit materiaal valt heeft u voldoende keuze. Althans, dat is wat wij u bieden. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsvloeren, het leggen daarvan en natuurlijk nazorg, zoals renovaties of schadereparaties.

Bij Ten Dam Vloeren bieden wij de mooiste houten vloeren voor u in Purmerend. Onze producten zijn afkomstig van de beste fabrikanten. Onze dienstverlening is onderhevig aan vakmanschap en jarenlange ervaring. Wij bieden vloeren voor iedere smaak, stijl en budget.

Houten vloer Purmerend

Welke houten vloer kiest u in Purmerend?

Zoals gezegd heeft u ook als het gaat om een houten vloer in Purmerend alle keuze. We kunnen een grof onderscheid maken tussen traditionele vloeren en plankenvloeren. Deze laatste zijn misschien wel de meest voorkomende en om goede redenen. Ze staan bekend om hun warme en fantastische uitstraling en zijn beschikbaar in uiteenlopende kleuren. Dit betekent dan ook dat deze vloeren passend zijn voor iedere stijl en smaak. Het gaat hier om een materiaal dat hoogwaardig en uitermate duurzaam is. Als u over vloerverwarming beschikt, dan is dit zeer goed te combineren met een plankenvloer. U heeft daarbij alle keuze voor gelaagd parket, massieve delen of bijvoorbeeld visgraat. Ook staan u verschillende houtsoorten ter beschikking, zoals eiken of afzelia.

Met traditionele vloeren wordt de tapisvloer bedoeld. Het gaat hier om een zeer oude vorm van vloerleggen. Deze houten vloer voor u in Purmerend wordt opgebouwd uit een ondervloer. Deze is gemaakt van bijvoorbeeld spaanplaat of mozaïek, en daarbovenop komen massief houten stroken. Een methode die bij uitstek geschikt is voor het leggen van diverse patronen. Bij het leggen van een tapisvloer ziet u het ambachtelijke aspect het meeste naar voren komen.

Ook voor als u advies zoekt

Als een echt familiebedrijf dat over decennia aan ervaring beschikt bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als het gaat om een houten vloer voor u in Purmerend kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. Van passend advies over welke vloer het beste bij uw situatie past tot het leggen daarvan, wij helpen u ermee. Wij houden ons ook bezig met reparaties of renovaties van bestaande vloeren. We bieden u verschillende topmerken aan, zoals Beemster vloeren of Royal Dutch Flooring.

Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden, waarbij ook de service en nazorg hoog in het vaandel staan. Kom dus langs in onze winkel of neem contact op voor meer informatie.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl


Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend


Houten vloer Purmerend | Ten Dam Vloeren

Houten vloer Purmerend Houten vloer Purmerend Houten vloer Purmerend