Houten vloer renovatie Purmerend

Een houten vloer gaat lang mee maar renovatie is voor u in Purmerend uiteindelijk wel nodig. Ten Dam Vloeren pakt schadeherstel en renovatiewerk grondig aan. Hiervoor werken wij uitgebreid samen met experts op dit gebied. Bedrijven als CED en MultiHerstel gaan samen met ons vakkundig aan de slag om vloeren weer in topvorm te brengen. We kunnen hier een paar verschillende praktische technieken voor toepassen. Welke het best aansluit op uw situatie wordt per vloer bekeken. Is de schade ontstaan door bijvoorbeeld brand, lekkage of inbraak? Dan regelen we ook direct de financiële afwikkeling met de verzekering. Zelfs voor schade veroorzaakt tijdens een verhuizing kunnen wij een houten vloer renovatie voor u in Purmerend regelen. Ontdek de complete en professionele service die wij bieden en neem snel contact op.

Houten vloer renovatie Purmerend

Houten vloer renovatie op maat voor u in Purmerend

Onze professionals zijn bekend met talloze verschillende vormen van parket- en laminaatvloeren. Zij inspecteren elke situatie en kunnen direct een goede inschatting maken van het te verrichten werk. Ze stellen aan de hand van deze inzichten een compleet schaderapport op. Met dit rapport kunnen we meteen aan de slag om met uw verzekering een offerte te realiseren. U heeft mits u verzekerd bent geen verder omkijken naar de kosten van de houten vloer renovatie in Purmerend. Wij pakken de klus grondig voor u aan en zorgen dat u snel weer van een mooie vloer kan genieten.

Naast schade door ongelukken kan een houten vloer renovatie in Purmerend ook gewoon nodig zijn vanwege slijtage. Een paar jaar van heen en weer lopen, schuivende meubels en dergelijke laat op den duur zijn sporen achter. Onze professionals kijken ook hier welke aanpak het beste resultaat oplevert. Vaak kan met een stevige schuurbeurt jaren worden toegevoegd aan de levensduur van de vloer.

We gaan effectief aan de slag en schuren de vloer netjes glad en werken deze opnieuw af. Het resultaat is een houten vloer die er na de renovatie bij u in Purmerend weer als nieuw uitziet. Voor het afschuren van de vloer gebruiken wij een speciale stofarme techniek. Met behulp van gespecialiseerd gereedschap voorkomen we dat de kamer een grote schoonmaak nodig heeft na het schuren.

Ten Dam Vloeren, voor houtvloeren in elke vorm en maat

Wij pakken elke klus grondig aan om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van deskundig advies tot het aanleggen van nieuwe vloeren op maat, wij maken er werk van. Met hoogwaardige materialen en ervaren professionals kan u rekenen op geweldige kwaliteit. Vraag nu een geheel gratis vloerinspectie aan en ontvang vrijblijvend deskundig advies. Neem snel contact op met Ten Dam Vloeren en ontdek wat onze professionals u kunnen bieden.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl


Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend


Houten vloer renovatie Purmerend | Ten Dam Vloeren

Houten vloer renovatie Purmerend Houten vloer renovatie Purmerend Houten vloer renovatie Purmerend