Houten vloer renovatie Amsterdam

Een houten vloer renovatie voor u in Amsterdam is uiteindelijk soms nodig. Ondanks de lange levensduur van houten vloeren hebben ze niet het eeuwige leven. Ook dan bent u bij Ten Dam Vloeren aan het juiste adres. Wij pakken schadeherstel en renovatiewerk zeer grondig aan. Waar nodig werken wij uitgebreid samen met experts op dit gebied. CED en MultiHerstel zijn bedrijven waarmee we vakkundig aan de slag gaan om uw vloer weer als nieuw te maken. Hiervoor beschikken we over verschillende technieken die we kunnen toepassen. Er wordt eerst gekeken naar uw situatie en vloer, en dan wordt bepaald welke techniek het beste toepasbaar is.

Wat is bijvoorbeeld de oorzaak van uw schade? Gaat het om brandschade of is er sprake geweest van inbraak of lekkage? Een bijkomend voordeel van een houten vloer renovatie voor u in Amsterdam is de financiële afwikkeling. Wij regelen dit met uw verzekeraar. Ook als het gaat om een renovatie bieden wij u een professionele en complete service.

Houten vloer renovatie Amsterdam

Een houten vloer renovatie passend bij uw situatie in Amsterdam

Zoals gezegd zijn onze professionals zeer bekend met en vaardig in verschillende vormen van parket- en laminaatvloeren. Dit betekent dan ook dat zij bij schade snel een goede inschatting kunnen maken van de benodigde werkzaamheden. Op deze manier kan er vrijwel direct aan de hand van deze inzichten een schaderapport worden opgesteld. Aan de hand van dit rapport wordt er een offerte gerealiseerd met uw verzekeraar. Afhankelijk van uw verzekering heeft u hier verder geen omkijken naar. Als het gaat om de kosten voor uw houten vloer renovatie in Amsterdam bent u makkelijk af. Het spreekt voor zich dat wij deze klus snel, maar vooral grondig aanpakken. U geniet spoedig weer van een perfecte vloer.

Als het gaat om een houten vloer renovatie in Amsterdam, dan hoeft het niet altijd te gaan om incidentele schade. Hoe duurzaam deze vloeren ook zijn, uiteindelijk zal er toch sprake zijn van slijtage. Vloeren zijn per definitie onderhevig aan intens gebruik. Vaste looproutes, het schuiven met meubels en meer van die dingen laten uiteindelijk sporen achter. Ook dan kunt u een beroep doen op onze vakmensen. Een stevige schuurbeurt en de juiste afwerking kunnen uw vloer weer zo goed als nieuw maken. Welke reden er ook is voor een houten vloer renovatie in Amsterdam, wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Als het gaat om de mooiste vloeren

Bij ons kunt u ervan uitgaan dat wij ook uw houten vloer renovatie in Amsterdam vakkundig aanpakken. Maar ook voor een geheel nieuwe vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om uw wensen tot een werkelijkheid te maken. Van gedegen advies tot een vloer die voldoet aan al uw wensen, wij staan ervoor.

Kom langs in onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl


Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend


Houten vloer renovatie Amsterdam | Ten Dam Vloeren

Houten vloer renovatie Amsterdam Houten vloer renovatie Amsterdam Houten vloer renovatie Amsterdam