Visgraat Parket Amsterdam

Maakt u de keuze voor visgraat parket in Amsterdam? Als het aankomt op de sfeer en de stijl van uw interieur, dan is de vloer een belangrijke speler. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk zijn vloeren de basis van iedere inrichting. Ze moeten dan ook zowel een praktische als esthetische rol vervullen. Zoals u waarschijnlijk weet heeft u meer dan genoeg keuze aan verschillende vloeren. Maar de keuze voor een visgraat parket in Amsterdam is een van de meest populaire. Het gaat hier tenslotte om een prachtig design dat werkelijk nergens misstaat. Dan moet een visgraat parket voor u in Amsterdam wel voldoen aan bepaalde eisen. Zo moet u alle keuze hebben uit de verschillende parketten, waarbij u zeker weet dat de kwaliteit ongeëvenaard is. Ook het leggen van de vloer moet voldoen aan de hoogste kwaliteit, wat bij deze vloeren bijzonder van belang is.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De mooiste vloeren worden u onder de beste voorwaarden aangeboden door Ten Dam Vloeren. Onze vloeren zijn afkomstig van bekende en bewezen fabrikanten. De beste merken bieden wij aan. Natuurlijk worden deze vloeren gelegd door ons team van vakmensen.

Visgraat parket Amsterdam

Maak samen met ons de juiste keuze voor uw visgraat parket in Amsterdam

Onder de noemer traditionele vloeren vindt u bij ons de mogelijkheid voor een visgraat parket voor u in Amsterdam. Deze vloeren staan ook bekend onder de naam tapisvloer. Dit zijn vloeren die bij uitstek onderhevig zijn aan vakmanschap. De aanleg hiervan is een kwestie van ambachtelijke werkzaamheden. Zo worden deze vloeren opgebouwd vanuit een ondervloer die gemaakt is van een materiaal als mozaïek of spaanplaat. Stroken van massief hout met een dikte van circa 6 tot 8 mm worden daarbovenop geplaatst. Om deze stroken te bevestigen worden ze verlijmd en genageld. Dit betekent dan ook dat er sprake zal zijn van spijkergaatjes. Dit is natuurlijk geen gezicht, en de gaatjes worden dan ook vakkundig weggewerkt. Dit door ze dicht te stoppen, af te schuren en af te werken naar keuze met lak, olie of hardwax.

Dit is een werkwijze die zich zeer goed leent om verschillende patronen mee te creëren. Zo heeft u alle keuze voor een visgraat parket in Amsterdam en nog veel meer. Denkt u hierbij aan de Hongaarse punt, blokmotieven of bijvoorbeeld de bourgognevloeren.

Wij werken op basis van uw wensen

Als het gaat om uw vloeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vloeren voor iedereen. Als een echt familiebedrijf beschikken wij over ruim 60 jaar aan ervaring. Wij hebben dan ook al lang geleden geleerd dat de sleutel tot succes uw tevredenheid is.

Wij doen er alles aan om u te voorzien van een visgraat parket in Amsterdam. Wilt u meer weten? Kom langs in onze showroom of neem contact op.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl

 

Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend

 

Visgraat parket Amsterdam | Ten Dam Vloeren

Visgraat parket Amsterdam Visgraat parket Amsterdam Visgraat parket Amsterdam