Piet Boon collectie houten vloeren Purmerend

Solidfloor™ ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren. Vloeren die zorgen voor een warme, intieme sfeer in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde, waardoor ook elke parketvloer uniek is. Elk interieur krijgt daardoor een eigen karakter met een vloer van Solidfloor. De houten vloeren van Solidfloor staan voor kwaliteit, innovatie en design.

Als het gaat om vloeren, dan mag het aanbod aan Piet Boon vloeren voor u in Purmerend niet ontbreken. Uw vloeren zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw interieur. Ze zijn daarmee letterlijk en figuurlijk de basis van uw inrichting. Een woonelement dat een duidelijke uitwerking heeft op zowel het esthetische als praktische vlak. U heeft dan ook de nodige opties als het gaat om de invulling hiervan. Misschien wel de meest traditionele vorm is nog steeds de meest populaire. Houten vloeren zijn geschikt voor iedere smaak en stijl. Samen met het team van Studio Piet Boon heeft Solidfloor een collectie samengesteld welke bestaat uit  5 verschillende vloertypes, beschikbaar in 7 exclusieve ingetogen ‘Studio Piet Boon’ kleuren. Met deze vloeren is in elk interieur de tijdloze en harmonieuze Studio Piet Boon stijl te creëren. Alle vloeren in de gebalanceerde collectie zijn toepasbaar binnen elk interieur en ook bijzonder goed te combineren binnen één en dezelfde ruimte. Zoekt ook een partner die het leggen van deze vloeren professioneel voor u aanpakt?

Dan bent u bij ons, Ten Dam Vloeren, aan het juiste adres. Wij bieden u alles als het gaat om uw houten vloeren. Alle keuze vanuit een divers assortiment, het leggen daarvan en de nazorg waar nodig, u vindt het bij ons.

Ook voor het aanbod aan Piet Boon vloeren in Purmerend

Waarom zou u de keuze maken voor Piet Boon vloeren in Purmerend? De Piet Boon vloeren voor u in Purmerend geven uw woning een warme, gezellige sfeer. Ze zijn een genot om met blote voeten overheen te lopen. Deze vloeren hebben een uitstraling en uiterlijk die als tijdloos gezien mogen worden. Door de brede keuze is er voor elke kamer en smaak wel een passende keuze te maken. Daarnaast vereisen deze vloeren weinig onderhoud en zijn ze makkelijk te reinigen.

Ook voor andere topmerken

Wij zijn de aanbieder van Piet Boon vloeren voor u in Purmerend. Maar ook andere merken, zoals Bauwerk Parket, Solidfloor, Beemstervloeren of Royal Dutch Flooring, komt u bij ons uitgebreid tegen. Als een echt familiebedrijf staan wij voor u klaar met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en een ambachtelijke werkwijze.

Van het leggen van vloeren tot het geven van advies, wij doen het voor u. Ook voor reparaties en renovaties van uw vloeren zijn wij het adres voor u.

Kom dus langs in onze winkel. Heeft u nog vragen, neem dan contact op. We staan voor u klaar.

0299 763 688  info@tendamvloeren.nl

 

Bauwerk parket Amsterdam - Bauwerk parket Purmerend - Houten vloer Middenbeemster - Houten vloer Purmerend - Houten vloer renovatie Amsterdam - Houten vloer renovatie Purmerend - Laminaatvloer Purmerend - PVC laminaat Purmerend - Visgraat parket Amsterdam - Visgraat parket Purmerend - Beemstervloeren Purmerend -  Piet Boon vloeren Purmerend 

 

Piet Boon vloeren Purmerend | Ten Dam Vloeren

Piet Boon Purmerend Piet Boon vloeren Purmerend Piet Boon vloeren Purmerend